2010. február 22., hétfő

Alga csoda

Az algák összegyűjtik és kivezetik a minden nap magunkhoz vett (élelmiszeradalékok, levegő, víz, stb…) méreganyagokat és nehézfémeket a szervezetünkből. A mikro alga különlegessége, hogy ezen, méregtelenítő hatását nemcsak a bélrendszerben, hanem a vérkeringésben, a zsírszövetekben, sőt még az agyban is elvégzi. Gondoljon bele, mikor végzett nagytakarítást szervezetében utoljára?
A Chlorella alga a legjobb természetes klorofilforrás. Laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a Chlorella alga ötször több klorofilt tartalmaz, mint a búza, tizenkétszer többet, mint az árpa és ötvenszer többet, mint a lucerna. A Chlorella mikro alga két-három százaléka klorofilból áll. Az alga klorofil tartalma a legnagyobb hányad, más ehető növényekkel összehasonlítva.
A Chlorella mikro alga nagymértékben erősíti az immunrendszert, fokozza a sebgyógyulást, szabályozza a bélműködést, gondoskodik a bélflóra egyensúlyáról és segíti a máj működését. Az alga támogatja az anyagcserét, aktiválja a szervezet, védekező erejét. A Chlorella alga, megakadályozza szervezetünk elsavasodását, nagyszerű hatása van fertőzések, gyulladások esetén, sőt a rák megelőzéssel kapcsolatban is.
A vörös kőalga összetételének 34%-át tiszta, természetes, szerves, vegetáriánus kalcium képzi, amely testünk számára a legfontosabb ásvány. Az algában található kalcium, nélkülözhetetlen csontjaink, fogaink, körmeink és hajunk újra képződéséhez. Észrevette már, ahogy nőnek a gyerekek mi egyre kisebbek leszünk? A csontjaink sűrűsége, kalciumhiány miatt csökken! A mikro alga kiemelten fontos szerepet tölt be szervezetünk sav-bázis egyensúlyának beállításában, azaz a lúgosításban is. A lúgosítással, nagyon sok egészségügyi problémát megelőzhet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése